Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Joanna Żubernik
The Chairman and the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition of the Warsaw University of Life Sciences kindly informs that that on December 5, 2024 at 1200 the Institute of Food Sciences Nowoursynowska 159 c, in room no. 57, building 32 public defense of the doctoral dissertation for the degree of doctor of agricultural sciences in the discipline of food technology and nutrition
mgr inż. Joanna Żubernik
entitled: „Wpływ metody suszenia oraz parametrów procesowych na wybrane wskaźniki jakości młodej trawy jęczmiennej”
Supervisor: prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert – Warsaw University of Life Sciences
Auxiliary supervisor: dr inż. Magdalena Dadan – Warsaw University of Life Sciences
Reviewers:
Prof. dr hab. Adam Figiel – Wydział Przyrodniczo-Technologiczny, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Joanna Oracz – Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka
Reviews and a summary of the doctoral dissertation have been posted on the website of the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation