Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Jakub Czyżewski
The Chairman and the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition of the Warsaw University of Life Sciences kindly informs that on December 5, 2024 at 9:30 a.m. the Institute of Food Sciences Nowoursynowska 159 c, in room no. 57, building 32 public defense of the doctoral dissertation for the degree of doctor of agricultural sciences in the discipline of food technology and nutrition
mgr inż. Jakub Czyżewski
entitled: „Badanie możliwości wykorzystania niekonwencjonalnych technik w procesie ekstrakcji związków bioaktywnych z wytłoków jabłkowych oraz marchwiowych”
Supervisor: prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert – Warsaw University of Life Sciences
Auxiliary supervisor: dr hab. Artur Wiktor, prof. SGGW – Warsaw University of Life Sciences
Reviewers:
Prof. dr hab. Artur Bartkowiak – Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Prof. dr hab. Dorota Żyżelewicz – Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka
Reviews and a summary of the doctoral dissertation have been posted on the website of the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation