Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Monika Stanisławek
The Chairman and the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition of the Warsaw University of Life Sciences kindly informs that that on November 14, 2024 at 1100 the Institute of Food Sciences Nowoursynowska 159 c, in room no. 57, building 32 public defense of the doctoral dissertation for the degree of doctor of agricultural sciences in the discipline of food technology and nutrition
mgr inż. Monika Stanisławek
entitled.: „Ocena wybranych parametrów jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego wędlin wędzonych”
Supervisor: dr hab. Jolanta Kowalska, prof. SGGW – Warsaw University of Life Sciences
Auxiliary supervisor: dr inż. Marta Ciecierska – Warsaw University of Life Sciences
Reviewers:
Prof. dr hab. Władysław Migdał – Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
dr hab. Dariusz Stasiak, prof. – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Reviews and a summary of the doctoral dissertation have been posted on the website of the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation