Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Patrycja Malinowska
The Chairperson and the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition of the Warsaw University of Life Sciences kindly informs that that on February 18, 2025 at 1100 the Institute of Food Sciences Nowoursynowska 159 c, in room no. 57, building 32 public defense of the doctoral dissertation for the degree of doctor of agricultural sciences in the discipline of food technology and nutrition
mgr inż. Patrycja Malinowska
entitled: „Sklad i właściwości biochemiczne fermentowanych napojów z nasion roślin strączkowych”
Supervisor: dr hab. Małgorzata Ziarno, prof. SGGW – Warsaw University of Life Sciences
Reviewers:
Prof. dr hab. Ryszard Amarowicz – Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie
Prof. dr hab. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz – Agricultural University H. Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
dr hab. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS – Institute of Agricultural and Food Biotechnology Prof. W. Dąbrowskiego, Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie
The doctoral review, abstract and reviews have been published on the website of the Public Information Bulletin of the Warsaw University of Life Sciences (BIP SGGW):
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation