Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Magdalena Karwacka
The Chairwoman of the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition at the Warsaw University of Life Sciences announces that on July 8, 2025, at 10:00 a.m. there will be a public defense of the doctoral dissertation
mgr inż. Magdalena Karwacka
entitled.: „Analiza wpływu reformulacji składu surowcowego na wybrane właściwości liofilizowanych przekąsek owocowo-warzywnych wytworzonych z zastosowaniem wytłoków owocowych oraz pektyny jako dodatków strukturotwórczych”
Supervisor: prof. dr hab. Monika Janowicz
Auxiliary supervisor: dr hab. inż. Sabina Galus, prof. SGGW
Reviewers:
Prof. dr hab. Dorota Żyżelewicz – Politechnika Łódzka
dr hab. inż. Justyna Cybulska, prof. IA PAN – Instytut Agrofizyki PAN
dr hab. inż. Emilia Bernaś, prof. URK – Agricultural University Hugona Kołłątaja w Krakowie
The public defense will take place at the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (SGGW), at 159C Nowoursynowska Street, building no. 32, room A 57 (ground floor). The doctoral dissertation and reviews have been published in the SGGW Public Information Bulletin and in the RAD-on database.
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation