Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Katarzyna Wierzchowska
The Chairwoman of the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition at the Warsaw University of Life Sciences announces that on July 8, 2025, at 1:00 p.m. there will be a public defense of the doctoral dissertation
mgr inż. Katarzyna Wierzchowska
entitled.: „Badania nad pozyskiwaniem oleju mikrobiologicznego z komórek drożdży olejogennych i możliwością wykorzystania go jako dodatku do żywności”
Supervisor: dr hab. inż. Dorota Nowak
Auxiliary supervisor: dr hab. inż. Agata Fabiszewska
Reviewers:
Prof. dr hab. Jerzy Pietkiewicz – Collegium Witelona Uczelnia Państwowa w Legnicy
dr hab. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG – Politechnika Gdańska
dr hab. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS – Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie
The public defense will take place at the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (SGGW), at 159C Nowoursynowska Street, building no. 32, room A 57 (ground floor). The doctoral dissertation and reviews have been published in the SGGW Public Information Bulletin and in the RAD-on database.
Announcement of the public defense of the doctoral dissertation