Announcement of the public defense of the doctoral dissertation of mgr inż. Adam Zwolan
The Chairman and the Disciplinary Council of Food Technology and Nutrition of the Warsaw University of Life Sciences kindly informs that that on June 21, 2024 at 1100 the Institute of Food Sciences Nowoursynowska 159 c, in room no. 57, building 32 public defense of the doctoral dissertation for the degree of doctor of agricultural sciences in the discipline of food technology and nutrition
mgr inż. Adam Zwolan
nt.: „Wpływ dodatku wybranych preparatów roślinnych na jakość przetworów z mięsa drobiowego”
Supervisor: dr hab. Dorota Pietrzak – Warsaw University of Life Sciences
Auxiliary supervisor: dr hab. Lech Adamczak – Warsaw University of Life Sciences
Reviewers:
dr hab. Bożena Danyluk, prof. UPP – Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dr hab. Małgorzata Karwowska, prof. – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Reviews and a summary of the doctoral dissertation have been posted on the website of the Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences:
https://inoz.sggw.edu.pl/instytut-nauk-o-zywnosci/nauka-w-instytucie/doktoraty/mgr-inz-adam-zwolan/
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)