Employees
Department of Chemistry
dr hab. Joanna Bryś, prof. SGGW
dr hab. Agata Górska, prof. SGGW
dr hab. Ewa Ostrowska-Ligęza, prof. SGGW
dr inż. Katarzyna Dobrosz-Teperek
dr hab. Eliza Gruczyńska-Sękowska
dr hab. inż. Magdalena Wirkowska-Wojdyła
dr inż. dr inż. Bartłomiej Zieniuk
Marzenna Filipczuk
Mgr inż. Janina Gaworska
Mgr inż. Agnieszka Krzyczkowska
Izabela Fąfrowicz-Janowska
Department of Food Biotechnology and Microbiology
Prof. dr hab. Stanisław Błażejak
dr hab. Iwona Gientka, prof. SGGW
Prof. dr hab. Małgorzata Gniewosz
dr hab. Elżbieta Hać-Szymańczuk, prof. SGGW
dr hab. Marek Kieliszek, prof. SGGW
dr hab. Anna Bzducha-Wróbel, prof. SGGW
mgr inż. Katarzyna Brzezicka
mgr inż. Magdalena Laskowska
Department of Food Engineering and Process Management
dr hab. dr hab. Agnieszka Ciurzyńska, prof. SGGW
dr hab. Sabina Galus, prof. SGGW
dr hab. inż. Emilia Janiszewska-Turak, prof. SGGW
dr hab. Monika Janowicz, prof. SGGW
dr hab. Anna Kamińska-Dwórznicka, prof. SGGW
dr hab. Hanna Kowalska, Prof. SGGW
dr hab. Jolanta Kowalska, prof. SGGW
dr hab. Agata Marzec, Prof. SGGW
dr hab. Małgorzata Nowacka, prof. SGGW
dr hab. Katarzyna Samborska, prof. SGGW
dr hab. Artur Wiktor, prof. SGGW
Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
mgr inż. Katarzyna Wierzchowska
Krzysztof Królikowski
Mgr inż. Joanna Miselhorn
Mgr Mariusz Wojnowski
Department of Food Technology and Assessment
dr hab. Krzysztof Dasiewicz, prof. SGGW
dr hab. Dorota Derewiaka, prof. SGGW
dr hab. inż. Katarzyna Marciniak-Łukasiak, prof. SGGW
dr hab. Antoni Pluta, Prof. SGGW
Prof. dr hab. Mirosław Słowiński
dr hab. Rafał Wołosiak, prof. SGGW
dr hab. Małgorzata Wroniak, prof. SGGW
dr hab. Małgorzata Ziarno, prof. SGGW
dr hab. Anna Berthold-Pluta, prof. SGGW
dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak
dr hab. Stanisław Kalisz, prof. SGGW
dr hab. Lidia Stasiak-Różańska, prof. SGGW
mgr inż. Katarzyna Czarniak
mgr inż. Jan Cegiełka
tech. Grażyna Nowak
mgr inż. Anna Rajkowska
mgr inż. Małgorzata Kornatowska
mgr inż. Joanna Wasil