Sukcesy w zdobywaniu środków na badania!

W ostatnim czasie opublikowano wyniki konkursów NCN na finansowanie projektów badawczych. Poniżej przedstawiamy badaczki, których wnioski zostały decenione przez recenzentów i wybrane do finansowania.
Gratulujemy!

dr hab. Sabina Galus
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Projekt MINIATURA 5: “Ocena możliwości zastosowania biopolimerowych folii barwnych jako kolorymetryczne wskaźniki pH”

mgr inż. Alicja Barańska
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Szkoła Doktorska SGGW
Projekt PRELUDIUM 20: “Badanie roli wilgotności powietrza suszącego w kształtowaniu warunków suszenia rozpyłowego”

mgr inż. Katarzyna Rybak
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Projekt PRELUDIUM 20: “Kompleksowa analiza wpływu obróbki nietermicznej ultradźwiękami i pulsacyjnym polem elektrycznym oraz z zastosowaniem ich kombinacji na właściwości czerwonej papryki”
