Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Patrycji Malinowskiej
Przewodnicząca i Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniu 18 lutego 2025 r. o godz. 1100 w Instytucie Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159 c, w sali nr 57, bud. 32 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Patrycji Malinowskiej
nt.: „Sklad i właściwości biochemiczne fermentowanych napojów z nasion roślin strączkowych”
Promotor: dr hab. Małgorzata Ziarno, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzenci:
prof. dr hab. Ryszard Amarowicz – Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie
prof. dr hab. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz – Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
dr hab. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS – Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego, Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie
Recenzje doktorską, streszczenie oraz recenzje umieszczono na stronie internetowej BIP SGGW w Warszawie: