Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Moniki Stanisławek
Przewodniczący i Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniu 14 listopada 2024 r. o godz. 1100 w Instytucie Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159 c, w sali nr 57, bud. 32 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Moniki Stanisławek
nt.: „Ocena wybranych parametrów jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego wędlin wędzonych”
Promotor: dr hab. Jolanta Kowalska, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Promotor pomocniczy: dr inż. Marta Ciecierska – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzenci:
prof. dr hab. Władysław Migdał – Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
dr hab. Dariusz Stasiak, prof. – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Recenzje oraz streszczenie rozprawy doktorskiej umieszczono na stronie internetowej Instytutu Nauk o Żywności SGGW w Warszawie:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)