Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Magdaleny Karwackiej
Przewodnicząca Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zawiadamia, że 8 lipca 2025 r. o godz. 10:00 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgr inż. Magdaleny Karwackiej
nt.: „Analiza wpływu reformulacji składu surowcowego na wybrane właściwości liofilizowanych przekąsek owocowo-warzywnych wytworzonych z zastosowaniem wytłoków owocowych oraz pektyny jako dodatków strukturotwórczych”
Promotor: prof. dr hab. Monika Janowicz
Promotor pomocniczy: dr hab. inż. Sabina Galus, prof. SGGW
Recenzenci:
prof. dr hab. Dorota Żyżelewicz – Politechnika Łódzka
dr hab. inż. Justyna Cybulska, prof. IA PAN – Instytut Agrofizyki PAN
dr hab. inż. Emilia Bernaś, prof. URK – Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Publiczna obrona odbędzie się w Instytucie Nauk o Żywności SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159C, bud. nr 32, sala A 57 (parter). Rozprawa doktorska i recenzje zostały opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej SGGW oraz w bazie danych RAD-on.