Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Katarzyny Wierzchowskiej
Przewodnicząca Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zawiadamia, że 8 lipca 2025 r. o godz. 13:00 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgr inż. Katarzyny Wierzchowskiej
nt.: „Badania nad pozyskiwaniem oleju mikrobiologicznego z komórek drożdży olejogennych i możliwością wykorzystania go jako dodatku do żywności”
Promotor: dr hab. inż. Dorota Nowak
Promotor pomocniczy: dr hab. inż. Agata Fabiszewska
Recenzenci:
prof. dr hab. Jerzy Pietkiewicz – Collegium Witelona Uczelnia Państwowa w Legnicy
dr hab. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG – Politechnika Gdańska
dr hab. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS – Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie
Publiczna obrona odbędzie się w Instytucie Nauk o Żywności SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159C, bud. nr 32, sala A 57 (parter). Rozprawa doktorska i recenzje zostały opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej SGGW oraz w bazie danych RAD-on.