Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Joanny Żubernik
Przewodniczący i Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniu 5 grudnia 2024 r. o godz. 1200 w Instytucie Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159 c, w sali nr 57, bud. 32 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Joanny Żubernik
nt.: „Wpływ metody suszenia oraz parametrów procesowych na wybrane wskaźniki jakości młodej trawy jęczmiennej”
Promotor: prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Promotor pomocniczy: dr inż. Magdalena Dadan – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzenci:
prof. dr hab. Adam Figiel – Wydział Przyrodniczo-Technologiczny, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Joanna Oracz – Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka
Recenzje oraz streszczenie rozprawy doktorskiej umieszczono na stronie internetowej Instytutu Nauk o Żywności SGGW w Warszawie:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)