Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Jakuba Czyżewskiego
Przewodniczący i Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniu 5 grudnia 2024 r. o godz. 930 w Instytucie Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159 c, w sali nr 57, bud. 32 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Jakuba Czyżewskiego
nt.: „Badanie możliwości wykorzystania niekonwencjonalnych technik w procesie ekstrakcji związków bioaktywnych z wytłoków jabłkowych oraz marchwiowych”
Promotor: prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Promotor pomocniczy: dr hab. Artur Wiktor, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzenci:
prof. dr hab. Artur Bartkowiak – Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
prof. dr hab. Dorota Żyżelewicz – Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka
Recenzje oraz streszczenie rozprawy doktorskiej umieszczono na stronie internetowej Instytutu Nauk o Żywności SGGW w Warszawie:
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)