Ogłoszenie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Adama Zwolana
Przewodniczący i Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie uprzejmie zawiadamia, że w dniu 21 czerwca 2024 r. o godz. 1100 w Instytucie Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159 c, w sali nr 57, bud. 32 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Adama Zwolana
nt.: „Wpływ dodatku wybranych preparatów roślinnych na jakość przetworów z mięsa drobiowego”
Promotor: dr hab. Dorota Pietrzak – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Promotor pomocniczy: dr hab. Lech Adamczak – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzenci:
dr hab. Bożena Danyluk, prof. UPP – Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
dr hab. Małgorzata Karwowska, prof. – Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Recenzje oraz streszczenie rozprawy doktorskiej umieszczono na stronie internetowej Instytutu Nauk o Żywności SGGW w Warszawie:
https://inoz.sggw.edu.pl/instytut-nauk-o-zywnosci/nauka-w-instytucie/doktoraty/mgr-inz-adam-zwolan/
Rozprawa doktorska do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW (ul. Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa)