Współpraca krajowa
Współpraca krajowa
Instytut Nauki o Żywności współpracuje z następującymi krajowymi jednostkami naukowymi:
- Instytut Agrofizyki PAN w Lublinie,
- Instytut Biochemii i Biofizyki PAN w Warszawie,
- Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie,
- Instytut Ochrony Środowiska Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie,
- Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach,
- Instytut Wysokich Ciśnień PAN w Warszawie,
- Politechnika Łódzka,
- Politechnika Poznańska,
- Politechnika Warszawska,
- Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych,
- Uniwersytet Łódzki,
- Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie,
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie,
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
- Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu,
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie,
- Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu,
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie,
- Warszawski Uniwersytet Medyczny.